ΜΕΝΟΥ
ΜΕΝΟΥ

Φοιτητικό σετ 3τμχ καναπές-έπιπλο tv-τραπέζι σαλονιού

Φοιτητικό σετ 3τμχ καναπές-έπιπλο tv-τραπέζι σαλονιού
-36%
Φοιτητικό σετ 3τμχ καναπές-έπιπλο tv-τραπέζι σαλονιού
Φοιτητικό σετ 3τμχ καναπές-έπιπλο tv-τραπέζι σαλονιούΦοιτητικό σετ που περιλαμβάνει τρία στοιχεία γι... Διαβάστε περισσότερα
  • : Εξαντλήθηκε
  • Κατασκευαστής: klikareto
  • Κωδικός Προϊόντος: 001-00248
Τιμή ανα Τεμάχιο: 251.50€
393.60€
(H τιμή συμπεριλαμβάνει ΦΠΑ)
Credit module TBI Bank RO 1.0.13

Φοιτητικό σετ 3τμχ καναπές-έπιπλο tv-τραπέζι σαλονιού

Φοιτητικό σετ που περιλαμβάνει τρία στοιχεία για να πλαισιώσουν και να αφήσουν το στίγμα τους στο φοιτητικό σπίτι. Ένα από τα βασικά έπιπλα, που δεν πρέπει να λείπει από κανένα χώρο είναι ο καναπές. Στη συγκεκριμένη περίπτωση σας προσφέρουμε έναν άνετο και αναπαυτικό καναπέ, που εύκολα μετατρέπεται σε κρεβάτι, ώστε να μπορείτε ανά πάσα στιγμή να φιλοξενήσετε την παρέα σας. Ο καναπές-κρεβάτι είναι επενδυμένος με ύφασμα, άριστης ποιότητας και ανθεκτικότητας σε καφέ χρώμα και διαθέτει μεταλλικά ασημί πόδια, που εξασφαλίζουν την σταθερότητά του. Το σετ περιλαμβάνει και ένα έπιπλο τηλεόρασης, σε μοντέρνες γραμμές και νεανικό σχεδιασμό, κατασκευασμένο από μελαμίνη υψηλών προδιαγραφών σε μπεζ χρώμα με καφέ υποτόνους και λευκές λεπτομέρειες. Στο ίδιο μήκος κύματος, όσον αφορά τα υλικά κατασκευής και τα χρώματα, είναι και το τραπεζάκι σαλονιού. Μία πρόταση που θα κοσμήσει άψογα τον χώρο σας, και θα σας επιτρέψει να απολαμβάνετε τις ώρες που θα παραμένετε στο καινούριο σας σπίτι.



Σημείωση: Το προϊόν παραδίδεται αμοντάριστο και συσκευασμένο. Περιέχει αναλυτικές οδηγίες συναρμολόγησης. Σε περίπτωση που χρειαστείτε βοήθεια στο μοντάρισμα, το έμπειρο προσωπικό μας είναι στη διάθεση σας, να σας εξυπηρετήσει τηλεφωνικά.

Διαστάσεις: Καναπές: 183x88x85 εκ.

Κρεβάτι: 183x109x43 εκ.

Έπιπλο tv: 120x40x56εκ.

Tραπέζι σαλονιού: 98x60x39 εκ.


Χαρακτηριστικά
Μήκος στημένο
Όγκος 0.53
Πλάτος στημένο
Ύψος στημένο