Η εταιρεία - klikareto.com | έπιπλα εσωτερικού και εξωτερικού χώρου, έπιπλα γραφείου, είδη σπιτιού σε μεγάλες προσφορές

Η εταιρεία

                                                                                                                         Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα (e-shop) klikareto.com με έδρα τα Γιαννιτσά (Ν. Πέλλας), έχει ως κύριο επιχειρηματικό σκοπό πανελλαδικά, την εμπορία και διακίνηση Οικιακού και Επαγγελματικού εξοπλισμού. Ανήκει και είναι το τελευταίο δημιούργημα της εταιρείας Αφοί Μαυρόπουλοι ΟΕ.  η οποία αναπτύσσει επιχειρηματική δραστηριότητα τα τελευταία 55 χρόνια στον χώρο του Οικιακού εμπορίου.
 
Ο ιδρυτής της Λευτέρης Μαυρόπουλος, ξεκινώντας το 1962 τα πρώτα του εμπορικά βήματα και είχε θέσει ως μοναδικό κριτήριο επιτυχίας του, την πραγματική εξυπηρέτηση όσο και την καλύτερη δυνατή ανταπόκριση του νέου του πελατολογίου του, σε σχέση ποιότητας και τιμής κτήσεως. Με την ίδια φιλοσοφία να διακρίνει τους σημερινούς συνεχιστές αυτής της επαγγελματικής πια παράδοσης, τον Πρόδρομο και τον Απόστολο Μαυρόπουλο, έχοντας αναδείξει την νέα διάδοχη γενιά της επιχείρησης, ως κύριους εκφραστές του σύγχρονου εμπορίου, κατάφεραν να ταιριάξουν με ιδιαίτερη επιτυχία  αξίες και ιδιότητες όπως, επαγγελματική ηθική, ανταγωνιστικότητα τιμών, εξυπηρέτηση, μεγάλη επιλογή προτάσεων, ταχύτητα, πραγματικές προσφορές, μοντερνισμός, μα πάνω από όλα… την συνέχιση της επαγγελματικής παράδοσης και οικογενειακής μας κουλτούρας ! Αυτό είναι το klikareto.com…!!!
 
Η υποστήριξη του klikareto.com πραγματοποιείται από τις ιδιόκτητες, σύγχρονες  εγκαταστάσεις της Αφοί Μαυρόπουλος ΟΕ οι οποίες αναπτύσσονται σε 5.500τμ. και διαθέτουν μία τεράστια γκάμα προϊόντων άνω των 26.000 (καταγεγραμμένων) κωδικών. Από το 2008 η εταιρεία μας είναι ιδρυτικό μέλος και μαζί με άλλες αντίστοιχες επιχειρήσεις, δημιούργησαν τον εμπορικό φορέα Home-Plus AE. Είναι ο μεγαλύτερος όμιλος επιχειρήσεων Οικιακού και Επαγγελματικού εξοπλισμού στην Ελλάδα και μας δίνει την δυνατότητα, να εισάγουμε απευθείας τα εμπορεύματα μας από τους οίκους του εξωτερικού, δίνοντας την δυνατότητα σε εμάς να προμηθευόμαστε τα είδη σε πραγματικές τιμές εισαγωγής, χαρίζοντας σε εσάς μια πολύ  μεγάλη και μοναδική επιλογή προϊόντων, με την υψηλότερη ποιότητα και στις πραγματικά καλύτερες τιμές της αγοράς.
 
Στόχος μας είναι, σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα, να γίνουμε η πρώτη συνειδητή επιλογή σας στις αγορές του εξοπλισμού του σπιτιού και του επαγγελματικού σας χώρου.
Εμπιστευθείτε το klikareto.com και δεν θα σας απογοητεύσει ποτέ, αντιθέτως κάθε φορά που το επιλέγετε για τις αγορές σας θα μένετε απόλυτα ικανοποιημένοι από την ποιότητα, την εξυπηρέτηση, τις επιλογές και φυσικά από τις τιμές μας και όλα αυτά δεν είναι υπόσχεση… αλλά δέσμευσή μας !!!