ΠΡΟΙΟΝΤΑ
ΤΟ ΚΑΛΑΘΙ ΣΑΣ

Nτουλάπι νεροχύτη "IN MDF" σε βιολετί γυαλιστερό χρώμα 80x60x85

Nτουλάπι νεροχύτη "IN MDF" σε βιολετί γυαλιστερό χρώμα 80x60x85
Εξαντλήθηκε
Nτουλάπι νεροχύτη "IN MDF" σε βιολετί γυαλιστερό χρώμα 80x60x85
Ντουλάπι νεροχύτη κατασκευασμένο από MDF άριστης ποιότητας και ανθεκτικότητας σε βιολετί γυαλιστερό χρώμα. Ο βασικός του σκοπός είναι η υποδοχή ενός νεροχύτη. Το ντουλάπι αυτό διαθέτει ένα εξαιρετικά ευρύχωρο εσωτερικό που επιτρέπει την εγκατάσταση σωληνών και μπορεί, επίσης, να χρησιμοποιηθεί και ως πρόσθετος αποθηκευτικός χώρος για την τοποθέτηση σκευών κουζίνας. Επιπλέον, απαρτίζεται από 2 πόρτες που πλαισιώνονται από μεταλλικά χερούλια σε ασημί χρώμα. Στο κάτω μέρος του διαθέτει πόδια κατασκευασμένα από PVC. Μία πρακτική και κομψή επιλογή για το περιβάλλον της κουζίνας σας.
-Στην τιμή δεν περιλαμβάνονται ο πάγκος, η μπάζα, ο νεροχύτης, η βρύση και οι ηλεκτρικές συσκευές.


Σημείωση: Το προϊόν παραδίδεται αμοντάριστο και συσκευασμένο. Περιέχει αναλυτικές οδηγίες συναρμολόγησης. Σε περίπτωση που χρειαστείτε βοήθεια στο μοντάρισμα, το έμπειρο προσωπικό μας είναι στη διάθεση σας, να σας εξυπηρετήσει τηλεφωνικά.

Διαστάσεις: 80x60x82 εκ.
  • ΑΠΟΘΕΜΑ: Εξαντλήθηκε
  • ΚΩΔΙΚΟΣ ΠΡΟΙΟΝΤΟΣ: 800-01203
  • SKU: KD80S32
Κατηγορία: Ντουλάπια
125.00€
Για να ενημερωθείτε για το κόστος αποστολής, τοποθετήστε το/τα προϊόντα που σας ενδιαφέρουν στο καλάθι αγορών, πατήστε αγορά και συμπληρώστε μόνο το τελευταίο πεδίο που αναφέρεται στο νόμο-περιοχή. Το σύστημα θα σας ενημερώσει απευθείας για το κόστος αποστολής, για οτιδήποτε χρειαστείτε μπορείτε να μας καλέσετε στο 23820-22137.