ΠΡΟΙΟΝΤΑ
ΤΟ ΚΑΛΑΘΙ ΣΑΣ

Klikareto Blog

11 Jun 0 2001
Εάν οι κομψές γραμμές, τα γεωμετρικά σχήματα και η ελάχιστη ακαταστασία είναι αυτό που ζητάτε, τότε το μοντέρνο στυλ Mid-Century είναι ο εσωτερικός σας σχεδιασμός. Αυτό το στυλ επιστροφής αγκαλιάζει μικτά υλικά - όπως το ξύλο, το πλαστικό και το μέτα..
11 Jun 0 1156
Κάνε το μπαλκόνι σου νησί… Η αγαπημένη εποχή του χρόνου πλησιάζει και έρχεται για άλλη μια φορά να μας χαλαρώσει, να μας ξεκουράσει και να μας ανεβάσει τη διάθεση… Οι ηλιόλουστες μέρες συμβάλλουν πάντα στην ψυχολογία του ανθρώπου , στην θετική αντίλ..
klikareto 25 Sep 0 2405
Τα σχολεία ξεκίνησαν και είναι η κατάλληλη περίοδος να εμπνεύσετε τα παιδιά σας να περνάνε χρόνο στο δωμάτιο τους. Μία καινούρια πινελιά στο παιδικό δωμάτιο με βάση πάντα το στυλ και την προσωπικότητα του παιδιού σας θα παίξει καθοριστικό ρόλο στην ε..
05 Sep 0 1612
Επιτέλους έφτασε η ώρα! Η ώρα να ετοιμάσεις το σπίτι σου, τον χώρο σου, εκεί που θα  ζήσεις τα πιο όμορφα χρόνια σου, με βάση πάντα τη δική σου προσωπικότητα και στυλ.  Αν κάτσεις να σκεφτείς τι πραγματικά χρειάζεται ένα σπίτι είναι σίγουρο ότι θα αγ..
klikareto 11 Jul 0 3628
Έχετε ενοικιαζόμενα δωμάτια ή ξενοδοχειακές μονάδες; Διαθέτετε χώρους airbnb;Ετοιμάζεστε να νοικιάσετε τον χώρο σας για τη φοιτητικά σας χρόνια; Το klikareto.com είναι εδώ να σας προσφέρει τις πιο έξυπνες και εύχρηστες προτάσεις για να επανδρώσετε το..
15 Sep 15 9567
Η απασχόληση σε ένα χώρο γραφείου απαιτεί πολύωρη καθιστική στάση σώματος σε μία καρέκλα. Γι’ αυτό ακριβώς το λόγο η επιλογή μίας πολυθρόνας γραφείου είναι ιδιαίτερα σημαντική για την πλάτη, τη μέση την σπονδυλική σας στήλη και γενικότερα το σώμα σας..
15 Sep 18 8368
Στις μέρες η επιλογή ενός επίπλου γίνεται κυρίως με βάση την λειτουργικότητα, την εξοικονόμηση και οργάνωση του χώρου, την ανθεκτικότητα και το design που διαθέτει. Οι 5 βασικοί παράγοντες που μόλις αναφέραμε είναι αυτοί που συνήθως καθορίζουν την αγ..
15 Sep 5 6056
Όταν έρχεται το καλοκαίρι και οι θερμοκρασίες ανεβαίνουν, λατρεύουμε όλοι να περνάμε χρόνο στο μπαλκόνι ή τον κήπο μας, απολαμβάνοντας έναν καφέ, ένα γεύμα με τα αγαπημένα μας πρόσωπα, στιγμές χαλάρωσης ξεκούρασης και παιχνιδιού. Έτσι είναι πολύ σημα..
15 Sep 5 6709
Όταν έρχεται η στιγμή να διακοσμήσεις και να οργανώσεις την κρεβατοκάμαρα σου, τότε εστιάζεις όλη σου την προσοχή στον αγαπημένο σου χώρο. Στο χώρο που κοιμάσαι, που ξεκουράζεσαι, που ξεκινάς και σταματάς τη μέρα σου…στο δικό σου χώρο! Ξεκινάς συνήθω..
15 Sep 3 6457
Συχνά συμβαίνει το παράδοξο να δίνουμε μεγαλύτερη βαρύτητα στους χώρους, όπως σαλόνι, χώρους υποδοχής του σπιτιού, δηλαδή σε αυτούς που αφορούν τον κόσμο που επρόκειτο να υποδεχτούμε, παρά σε αυτούς που αφορούν εμάς και την οργάνωση του σπιτιού μας. ..
15 Sep 3 2866
Είναι γεγονός πως το κρεβάτι διαδραματίζει τον κυρίαρχο ρόλο μέσα σε ένα υπνοδωμάτιο. Η επιλογή του συνήθως καθορίζει την αισθητική και τη διακόσμηση όλου του δωματίου, αλλά πώς να μη συμβαίνει αυτό όταν αποτελεί και ένα τόσο σημαντικό έπιπλο για τον..
Εμφάνιση 1 έως 11 από 11 (1 Σελ.)