Τα σχολεία ξεκίνησαν και είναι η κατάλληλη περίοδος να εμπνεύσετε τα παιδιά σας να περνάνε χρόνο στο δωμάτιο τους. Μία καινούρια πινελιά στο παιδικό δωμάτιο με βάση πάντα το στυλ και την προσωπικότητα του παιδιού σας θα παίξει καθοριστικό ρόλο στην ενέργεια και στη διάθεση του μικρού σας ήρωα, επιλέξτε ανάμεσα από μία τεράστια γκάμα επιλογών τα  πιο μοντέρνα και οικονομικά έπιπλα.

Σετ παιδικό δωμάτιο

Ανάλογα με το φύλλο και τις ανάγκες του χώρου σας διαμορφώστε το παιδικό δωμάτιο εύκολα και γρήγορα. Η επιλογή ενός σετ είναι μία έξυπνη και πρακτική επιλογή καθώς δημιουργείτε ένα άρτιο αισθητικό αποτέλεσμα με όλα τα απαραίτητα έπιπλα. Παράλληλα όμως δε σας περιορίζει καθώς μπορείτε να προσθέσετε και να αφαιρέσετε οποιοδήποτε προϊόν επιθυμείτε.

 

Παιδικό γραφείο

Το γραφείο είναι ένα από τα βασικά και αναγκαία έπιπλα για ένα παιδικό δωμάτιο, αν ο χώρος σας, σας περιορίζει επιλέξτε γραφεία με εταζέρα τα οποία σας δίνουν αρκετό αποθηκευτικό χώρο ώστε να οργανώσετε το δωμάτιο εύκολα και γρήγορα. Αν όμως έχετε διαθέσιμο χώρο εκμεταλλευτείτε τον  και δημιουργήστε τη δική σας σύνθεση όπως την έχετε ονειρευτεί. Οι σειρές επίπλων είναι μία έξυπνη πρόταση που θα σας βοηθήσει στο να επέμβετε στο χώρο σας και να φτιάξετε ένα εντυπωσιακό αποτέλεσμα.

 

Εμπνεύστε τα παιδιά σας και δημιουργήστε όμορφα και εντυπωσιακά δωμάτια τα οποία θα αγαπηθούν τόσο από εσάς όσο και από τα παιδιά σας. Δημιουργήστε λειτουργικούς χώρους με μοντέρνα έπιπλα, παίξτε με έντονα και ζωηρά χρώματα, δώστε στο παιδί σας τη δυνατότητα να διαμορφώσει το χώρο του και να είστε σίγουροι ότι το αποτέλεσμα θα σας εκπλήξει!