5+1 λόγους για να επιλέξετε ένα καναπέ-κρεβάτι

5+1 λόγους για να επιλέξετε ένα καναπέ-κρεβάτι

Καταχωρήθηκε από klikareto.com 15/09/2014 18 Σχόλια

Στις μέρες η επιλογή ενός επίπλου γίνεται κυρίως με βάση την λειτουργικότητα, την εξοικονόμηση και οργάνωση του χώρου, την ανθεκτικότητα και το design που διαθέτει. Οι 5 βασικοί παράγοντες που μόλις αναφέραμε είναι αυτοί που συνήθως καθορίζουν την αγορά ενός επίπλου και συγκεκριμένα στην προκειμένη ενός καναπέ-κρεβάτι.

Ο καναπές-κρεβάτι αποτελεί μία από τις πιο σύνηθες και λειτουργικές αγορές που μπορεί να κάνει κάποιος για να διακοσμήσει και να οργανώσει το σπίτι του. Παρακάτω θα σας αναφέρουμε λόγους και τρόπους για να επιλέξετε και να χρησιμοποιήσετε ένα καναπέ-κρεβάτι.

Εξοικονόμηση χώρου!

Ο καναπές-κρεβάτι λόγω της διττής του χρήσης σου προσφέρει ένα πολύ σημαντικό προνόμιο (ειδικά αν ο χώρος που διαθέτεται είναι μικρός) εξοικονόμηση χώρου και χρόνου. Αν επιθυμείτε να φτιάξετε ξενώνα και το σπίτι σας δε σας στο επιτρέπει, ο καναπές-κρεβάτι είναι μία εξαιρετική λύση καθώς μπορείτε να φιλοξενήσετε τα αγαπημένα σας πρόσωπα χωρίς ταλαιπωρία και ανακατατάξεις στο χώρο.

Αποθηκευτικός χώρος!

Κοινός στόχος και επιθυμία του καθενός για το σπίτι του είναι η λειτουργικότητα και η οργάνωση του. Οι περισσότεροι καναπέδες-κρεβάτι πέραν της διπλής τους ιδιότητας, διαθέτουν αποθηκευτικό χώρο ώστε να οργανώσετε το χώρο σας, όπως εσείς επιθυμείτε.

Λειτουργικότητα!

Το βασικό χαρακτηριστικό και η ειδοποιός διαφορά του καναπέ-κρεβάτι από τα κλασικά έπιπλα είναι η λειτουργικότητα του, καθώς μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε και με τους 2 τρόπους. Πιο συγκεκριμένα σας δίνετε η δυνατότητα να εξοικονομήσετε χρήματα και να αγοράσετε ένα έπιπλο το οποίο μπορείτε να το χρησιμοποιείτε και ως κρεβάτι (ειδικά για τα φοιτητικά σπίτια και γκαρσονιέρες) και ως καναπέ τις πρωινές ώρες. Ο εύκολος μηχανισμός που διαθέτει απλοποιεί τη διαδικασία, κάνοντας το έπιπλο ακόμη πιο εύχρηστο!

Χαλάρωση στο σαλόνι!

Ο καναπές-κρεβάτι αποτελεί ένα χρήσιμο έπιπλο στο σαλόνι όχι μόνο για τους φιλοξενούμενους, αλλά και για όσους από εσάς αγαπάτε να απολαμβάνεται στιγμές ξεκούρασης και χαλάρωσης στο σαλόνι σας. Μπορείτε να μετατρέψετε εύκολα και γρήγορα τον καναπέ σας σε ένα αναπαυτικό κρεβάτι και να δείτε την αγαπημένη σας ταινία στην τηλεόραση, απολαμβάνοντας την άνεση ενός κρεβατιού.

Εξοικονόμηση χρημάτων!

Όπως είναι φυσικό η διπλή ιδιότητα του έχει ως αποτέλεσμα να εξοικονομήσετε χρήματα. Διότι γλυτώνεις τα χρήματα που θα έδινες για να αγοράσεις καναπέ και κρεβάτι ξεχωριστά. Επίσης αποτελεί οικονομικότερη πρόταση και από την αγορά ενός απλού καναπέ καθώς και από ενός μονού κρεβατιού.

Ποιότητα και design!

Όλοι επιδιώκουμε να δημιουργήσουμε και να συνθέσουμε ένα όμορφο σαλόνι με βάση το προσωπικό μας στυλ και γούστο. Οι σύγχρονες τάσεις της μόδας και της τεχνολογίας, δημιουργούν νέες προτάσεις, οι οποίες προσφέρουν άνεση, στυλ, λειτουργικότητα και ποιότητα. Όταν το design συνδυάζει την ποιότητα, τότε μπορούμε να βρούμε το έπιπλο που ονειρευόμαστε.

Αναμφισβήτητα επομένως ο καναπές-κρεβάτι αποτελεί μία έξυπνη, λειτουργική και πρακτική λύση. Το klikareto.com σας προσφέρει μία τεράστια γκάμα για να επιλέξετε τον καναπέ που θα εναρμονιστεί καλύτερα στο χώρο σας και στο προσωπικό σας γούστο. Μία ματιά θα σας δώσει την ευκαιρία να ανακαλύψετε νέες ιδέες και προτάσεις, σε εξαιρετικές τιμές!!!