Προτάσεις και λύσεις για τον κήπο ή την βεράντα σας!

Προτάσεις και λύσεις για τον κήπο ή την βεράντα σας!

Καταχωρήθηκε από klikareto.com 15/09/2014 5 Σχόλια

Όταν έρχεται το καλοκαίρι και οι θερμοκρασίες ανεβαίνουν, λατρεύουμε όλοι να περνάμε χρόνο στο μπαλκόνι ή τον κήπο μας, απολαμβάνοντας έναν καφέ, ένα γεύμα με τα αγαπημένα μας πρόσωπα, στιγμές χαλάρωσης ξεκούρασης και παιχνιδιού. Έτσι είναι πολύ σημαντικό να διακοσμήσουμε και να επιπλώσουμε αυτούς του χώρους με ανθεκτικά και μοντέρνα έπιπλα τα οποία βασίζονται στο προσωπικό μας στυλ, άνεση και γούστο.

Το υλικό, το σχέδιο, ο χώρος, η χρήση, η άνεση είναι μερικές λέξεις κλειδιά που επιβάλλεται να χρησιμοποιηθούν ως παράγοντες για την αγορά επίπλων εξωτερικού χώρου. Θα σας προτείνουμε μερικές ιδέες και λύσεις για να δημιουργήσετε ένα όμορφο περιβάλλον, το οποίο θα σας βοηθάει να χαλαρώνετε από την ένταση και τους ρυθμούς της καθημερινότητας σας.

Το πρώτο μέλημα για να οργανώσετε τον κήπο ή την βεράντα σας, με γνώμονα πάντοτε το διαθέσιμο χώρο, είναι το «σετ κήπου» που θα επιλέξετε. Το υλικό διαδραματίζει το σημαντικότερο ρόλο στην αγορά σας, καθώς οι καιρικές εναλλαγές διαβρώνουν τα έπιπλα. Ξύλινα έπιπλα κήπου, έπιπλα αλουμινίου, wicker ή πλαστικά; Μεγάλη η ποικιλία και η απόφαση! Τα ξύλινα έπιπλα προσφέρουν τη γοητεία ενός κλασικού επίπλου και την ανθεκτικότητα ενός σύγχρονου σκελετού, όπως και τα έπιπλα wicker που αποτελούν μία από τις αγαπημένες επιλογές των τελευταίων χρόνων καθώς συνδυάζουν υλικά , χρώματα και design. Τα πλαστικά έπιπλα και τα έπιπλα αλουμινίου αποτελούν μία διαχρονική επιλογή λόγω της ανθεκτικότητας του σκελετού τους. Επιλέξτε αυτό που θα εναρμονιστεί καλύτερα στο χώρο σας, στο στυλ σας και στις ανάγκες σας.

Οι κούνιες είναι μία ελκυστική επιλογή για μικρούς και μεγάλους, διότι δίνουν στο χώρο μια διαφορετική νότα χαράς και ξεχασιάς καθώς επίσης δημιουργούν μια ρομαντική αίσθηση. Εάν ο χώρος που διαθέτεται είναι μικρός ή στενός, επιλέξτε κρεμαστή κούνια, εάν ο χώρος σας επιτρέπει μεγαλύτερες διαστάσεις επίπλων επικεντρωθείτε σε διπλές κούνιες κήπου. Το klikareto.com σας προσφέρει μία τεράστια γκάμα επιλογών με νέες αναπαυτικές και άνετες κούνιες με μαξιλάρια και σκέπαστρα, για να κάθεστε για ώρες!

Εάν σας το επιτρέπει ο χώρος σας, οι ξαπλώστρες κήπου είναι μία εξαιρετική πρόταση για να ξεφεύγετε από την καθημερινότητα, να απολαμβάνεται στιγμές ξεκούρασης και να μεταφέρεστε νοερά στις ξέγνοιαστες μέρες των διακοπών. Ανάλογα με το υλικό και το στυλ που έχετε επιλέξει για να διακοσμήσετε τον κήπο σας ή την βεράντας σας, προτιμήστε το ίδιο για την επιλογή της ξαπλώστρας σας, ώστε να δημιουργήσετε μία αισθητικά αρμονική ατμόσφαιρα.

Τους καλοκαιρινούς μήνες η σκιά αποτελεί μία καθημερινή ανάγκη, διότι προσφέρει δροσιά, όσο ο ήλιος και οι υψηλές θερμοκρασίες δημιουργούν δυσφορία. Τα κιόσκι και οι ομπρέλες αποτελούν αναμφισβήτητα μία εξαιρετική λύση του προβλήματος. Μοναδικά υλικά και απίθανα σχέδια  μπορείτε να βρείτε στις νέες αφίξεις τους klikareto.com, ιδανικά για προστασία από τον ήλιο, την βροχή και τον αέρα.

Μία τάση των τελευταίων χρόνων και μία μοντέρνα πρόταση για να διακοσμήσετε τον κήπο σας ή την βεράντα σας, είναι τα πουφ εξωτερικού χώρου, τα οποία προσφέρουν μία ξεχωριστή χαλάρωση, άνεση, ξεκούραση και μία αίσθηση ελευθερίας του σώματος. Όπως είναι φυσικό αποτελούν μεγάλη αγάπη και των μικρών μας φίλων, γι αυτό το klikareto.com, δίνει τη δυνατότητα να επιλέξετε το πουφ που θα ταιριάξει στην προσωπικότητα του μικρού σας «ήρωα». Τα πουφ αποτελούν μία εναλλακτική λύση και αυτό έχει ως αποτέλεσμα να δίνουν στο χώρο μία σύγχρονη και μοντέρνα αίσθηση.

Σετ κήπου, κούνιες, ξαπλώστρες, κιόσκι, ομπρέλες, πουφ-το καθένα μία ξεχωριστή προσθήκη στο χώρο σας. Με γνώμονα τις ανάγκες του χώρου σας και το προσωπικό σας στυλ επιλέξτε έπιπλα που θα διακοσμήσουν τον χώρο σας και θα αποτελέσουν μία επένδυση και όχι μια απλή αγορά! Το klikareto.com είναι εδώ να σας προσφέρει την ποικιλία συνδυάζοντας ποιότητα με τιμή!!!!