Πώς να επιλέξετε την κατάλληλη ντουλάπα!

Πώς να επιλέξετε την κατάλληλη ντουλάπα!

Καταχωρήθηκε από klikareto.com 15/09/2014 3 Σχόλια

Συχνά συμβαίνει το παράδοξο να δίνουμε μεγαλύτερη βαρύτητα στους χώρους, όπως σαλόνι, χώρους υποδοχής του σπιτιού, δηλαδή σε αυτούς που αφορούν τον κόσμο που επρόκειτο να υποδεχτούμε, παρά σε αυτούς που αφορούν εμάς και την οργάνωση του σπιτιού μας. Η ντουλάπα αποτελεί ένα μείζον θέμα στα περισσότερα σπίτια. Η αγάπη και ο καταναλωτισμός που οι περισσότεροι έχουμε για τα ρούχα, παπούτσια, τσάντες και αξεσουάρ, η αύξηση των μελών μίας οικογενείας και οι περιορισμένοι χώροι που συνήθως διαθέτουμε για τα προσωπικά μας αντικείμενα, επιτάσσει να δώσουμε ιδιαίτερη βάση στην επιλογή μίας ντουλάπας.

Οι παράμετροι που πρέπει να λάβουμε υπόψη για την αγορά μίας ντουλάπας είναι σαφώς αρκετοί. Η ντουλάπα αποτελεί μία μελλοντική και διαχρονική επένδυση, πάρα αυτά η εξέλιξη της τεχνολογία μας επιτρέπει να διαθέτουμε μία τεράστια γκάμα επιλογών από σχέδια, χρώματα, μεγέθη, υλικά κατασκευής σε εξαιρετικά προσιτές τιμές. Το καλό έχει σταματήσει να θεωρείται δυσπρόσιτο.

Ας επικεντρωθούμε σε όσα πρέπει να λάβουμε κατά νου για να αγοράσουμε μία ντουλάπα:

Χώρος και οργάνωση:

Καταρχάς, η έρευνα σας θα πρέπει να ξεκινήσει με γνώμονα το διαθέσιμο χώρο και τις διαστάσεις της ντουλάπας. Εκμεταλλευτείτε το χώρο σας, από το πάτωμα ως το ταβάνι, η ντουλάπα είναι ιδιαίτερα χρηστικό αντικείμενο για να οργανώσετε τα ρούχα σας και κατά συνέπεια το σπίτι σας. Η εσωτερική οργάνωση, τα ράφια, οι ράβδοι και γενικότερα η προσαρμογή της ντουλάπας με βάση τις ανάγκες σας, είναι αυτή που θα σας κάνει να λατρέψετε το αποτέλεσμα.

Υλικά και design:

Οργανώστε το χώρο σας με βάση το προσωπικό σας γούστο… Τα αμέτρητα σχέδια, χρώματα και υλικά κατασκευής δυσκολεύουν την απόφαση. Ολοκληρώστε το στυλ του δωματίου σας, προσθέτοντας τη ντουλάπα με βάση την ολική διακόσμηση του χώρου. Χρυσός κανόνας στο χώρο της διακόσμησης αποτελεί το γεγονός, πως όταν διαθέτουμε μικρό χώρο προτιμάμε ανοιχτά χρώματα, ενώ οι μεγαλύτεροι χώροι απαιτούν σκούρα χρώματα. Το υλικό κατασκευής και το design είναι αυτά που ελκύουν συνήθως τη προσοχής μας, επομένως σε αυτό το σημείο κάντε την εικαστική σας παρέμβαση και δημιουργήστε ένα ευχάριστο και αισθητικά κομψό περιβάλλον, όπως εσείς το έχετε φανταστεί!

Συρόμενη ή ανοιγόμενη;

Μεγάλο το δίλημμα! Οι συρόμενες ντουλάπες προσφέρουν design λόγω το ότι οι περισσότερες πόρτες είναι κατασκευασμένες από πλαίσιο αλουμινίου, που δίνει τη δυνατότητα να συνδυαστούν πολλά χρώματα, σχέδια και υλικά. Αυτό εξυπηρετεί στο απόλυτο αισθητικό αποτέλεσμα καθώς μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την ντουλάπα σας, σαν έναν καμβά χρωμάτων και σχεδίων. Επίσης αποτελεί μία πρακτική επιλογή καθώς εξοικονομείτε χώρο. Πάραυτα αν σας το επιτρέπει ο χώρο σας η ανοιγόμενη ντουλάπα είναι μία εξίσου καλή επιλογή, συνήθως διαθέτουν μεγαλύτερους χώρους και τη δυνατότητα επέκτασης. Αυτή η επιλογή που προφέρει η ανοιγόμενη ντουλάπα, προλαμβάνει μελλοντικά προβλήματα, καθώς πολλές φορές λόγω της αύξησης των μελών μία οικογένειας ή των προσωπικών αντικειμένων, χρειαζόμαστε επιπλέον αποθηκευτικούς χώρους.

Tip: Ανάλογα με τα ρούχα που διαθέτεται επιλέξτε την ντουλάπα που σας ταιριάζει, αν τα ρούχα σας μπορούν να τοποθετηθούν διπλωμένα, επιλέξτε ντουλάπα με περισσότερα ράφια, αν η γκαρνταρόμπα σας περιέχει περισσότερα σακάκια ή φορέματα, τότε επιλέξτε ντουλάπα με λιγότερα ράφια και περισσότερους ράβδους.

Ο εκμοντερνισμός και ο εκσυγχρονισμός προσφέρει μία πληθώρα επιλογών, ώστε να συνδυάσετε ποιότητα, στυλ και design! Το klikareto.com είναι σε θέση να ικανοποιήσει και τις πιο υψηλές απαιτήσεις σας!