ΠΡΟΙΟΝΤΑ
ΤΟ ΚΑΛΑΘΙ ΣΑΣ

Επιπλα τηλεόρασης παιδικά

Έπιπλο TV/συρταριέρα "PUMP" σε χρώμα λευκό-λευκό αντικέ με επιγραφές 150x40x43
-46 %
Άμεση παραλαβή/ Παράδοση 1 εως 3 εργάσιμες ημέρες: Άμεση παραλαβή/ Παράδοση 1 εως 3 εργάσιμες ημέρες ΚΩΔΙΚΟΣ ΠΡΟΙΟΝΤΟΣ: 400-00197
Έπιπλο τηλεόρασης και συρταριέρα από μελαμίνη άριστης ποιότητας και ανθεκτικότητας σε χρώμα λευκό-λευκό αντικέ με επιγραφές. Διαθέτει 4 συρτάρια για να οργανώσετε το παιδικό δωμάτιο και διαθέσιμο χώρο για να τοποθετήσετε τηλεόραση. Σημείωση: Το προϊόν παραδίδεται αμοντάριστο και συσκευασμένο. Περιέ..
95.06€ 176.90€
Κατόπιν παραγγελίας: Κατόπιν παραγγελίας ΚΩΔΙΚΟΣ ΠΡΟΙΟΝΤΟΣ: 800-00942
Έπιπλο τηλεόρασης παιδικού δωματίου από άριστης ποιότητας και κατασκευής μελαμίνη. Χρώμα λευκό δρυς-γκρι. Ιδιαίτερα πόμολα σε σχήμα αριθμών. Διαθέτει δύο ντουλάπια και συρτάρια με ανοιχτό χώρο αποθήκευσης. Η επιφάνεια στο πάνω μέρος είναι κατάλληλη για κάθε μέγεθος τηλεόρασης. Μία πρακτική και μοντέ..
146.00€
Κατόπιν παραγγελίας: Κατόπιν παραγγελίας ΚΩΔΙΚΟΣ ΠΡΟΙΟΝΤΟΣ: 800-00940
Έπιπλο τηλεόρασης παιδικού δωματίου από άριστης ποιότητας και κατασκευής μελαμίνη. Χρώμα λευκό δρυς-σιέλ. Ιδιαίτερα πόμολα σε σχήμα αριθμών. Διαθέτει δύο ντουλάπια και συρτάρια με ανοιχτό χώρο αποθήκευσης. Η επιφάνεια στο πάνω μέρος είναι κατάλληλη για κάθε μέγεθος τηλεόρασης. Μία πρακτική και μοντέ..
146.00€
Κατόπιν παραγγελίας: Κατόπιν παραγγελίας ΚΩΔΙΚΟΣ ΠΡΟΙΟΝΤΟΣ: 800-00941
Έπιπλο τηλεόρασης παιδικού δωματίου από άριστης ποιότητας και κατασκευής μελαμίνη. Χρώμα λευκό δρυς-μωβ. Ιδιαίτερα πόμολα σε σχήμα αριθμών. Διαθέτει δύο ντουλάπια και συρτάρια με ανοιχτό χώρο αποθήκευσης. Η επιφάνεια στο πάνω μέρος είναι κατάλληλη για κάθε μέγεθος τηλεόρασης. Μία πρακτική και μοντέρ..
146.00€
Κατόπιν παραγγελίας: Κατόπιν παραγγελίας ΚΩΔΙΚΟΣ ΠΡΟΙΟΝΤΟΣ: 800-00939
Έπιπλο τηλεόρασης παιδικού δωματίου από άριστης ποιότητας και κατασκευής μελαμίνη. Χρώμα λευκό δρυς-λαχανί. Ιδιαίτερα πόμολα σε σχήμα αριθμών. Διαθέτει δύο ντουλάπια και συρτάρια με ανοιχτό χώρο αποθήκευσης. Η επιφάνεια στο πάνω μέρος είναι κατάλληλη για κάθε μέγεθος τηλεόρασης. Μία πρακτική και μον..
146.00€
Κατόπιν παραγγελίας: Κατόπιν παραγγελίας ΚΩΔΙΚΟΣ ΠΡΟΙΟΝΤΟΣ: 800-00938
Έπιπλο τηλεόρασης παιδικού δωματίου από άριστης ποιότητας και κατασκευής μελαμίνη. Χρώμα λευκό δρυς-ροζ. Ιδιαίτερα πόμολα σε σχήμα αριθμών. Διαθέτει δύο ντουλάπια και συρτάρια με ανοιχτό χώρο αποθήκευσης. Η επιφάνεια στο πάνω μέρος είναι κατάλληλη για κάθε μέγεθος τηλεόρασης. Μία πρακτική και μοντέρ..
146.00€
Εμφάνιση 1 έως 6 από 6 (1 Σελ.)