Επιπλα τηλεόρασης παιδικά - klikareto.com | έπιπλα εσωτερικού και εξωτερικού χώρου, έπιπλα γραφείου, είδη σπιτιού σε μεγάλες προσφορές

Επιπλα τηλεόρασης παιδικά

Επιπλα τηλεόρασης παιδικά

Όπως συμβαίνει σε κάθε οικογένεια οι απόψεις διίστανται στις τηλεοπτικές επιλογές και η «μάχη» μικρών και μεγάλων είναι υπόθεση ετών. Έτσι πολλοί γονείς επιλέγουν να τοποθετήσουν τηλεόραση στο παιδικό δωμάτιο, ώστε να αποφευχθούν οι προστριβές.  Στην κατηγορία αυτή θα συναντήσετε παιδικά έπιπλα TV σε διάφορα χώματα και σχέδια και υλικά κατασκευής. Θα βρείτε μία σειρά από τραπεζάκια TV τα οποία διαθέτουν ντουλάπια και ράφια για να ενσωματώσετε ηλεκτρονικές συσκευές ή αντικείμενα τις επιλογής σας. Συνδυάστε τα παιδικά έπιπλα και δημιουργήστε ένα αρμονικά αισθητικό περιβάλλον για τον μικρό σας ήρωα.

Εμφάνιση:
Ταξινόμηση:
Έπιπλο TV/συρταριέρα "PUMP" σε χρώμα λευκό-λευκό αντικέ με επιγραφές 150x40x43 -46%

Έπιπλο TV/συρταριέρα "PUMP" σε χρώμα λευκό-λευκό αντικέ με επιγραφές 150x40x43

Έπιπλο τηλεόρασης και συρταριέρα από μελαμίνη άριστης ποιότητας και ανθεκτικότητας σε χρώμα λευκό-λευκό αντικέ με επιγραφές. Διαθέτει 4 συρτάρια για να οργανώσετε το παιδικό δωμάτιο και διαθέσιμο χώρο..

176,90€ 95,06€

Έπιπλο TV/μπουφές "NUMERO" σε λευκό-γκρι χρώμα 120x42x60

Έπιπλο τηλεόρασης παιδικού δωματίου από άριστης ποιότητας και κατασκευής μελαμίνη σε λευκό δρυς χρώμα. Στο κέντρο διαθέτει 2 ευρύχωρα συρτάρια σε γκρι χρώμα που μπορείτε να τα χρησιμοιποιήσετε για πολ..

145,00€

Έπιπλο TV/μπουφές "NUMERO" σε λευκό-μπλε χρώμα 120x42x60

Έπιπλο τηλεόρασης παιδικού δωματίου από άριστης ποιότητας και κατασκευής μελαμίνη σε λευκό δρυς χρώμα. Στο κέντρο διαθέτει 2 ευρύχωρα συρτάρια σε μπλε χρώμα που μπορείτε να τα χρησιμοιποιήσετε για πολ..

145,00€

Έπιπλο TV/μπουφές "NUMERO" σε λευκό-μωβ χρώμα 120x42x60

Έπιπλο τηλεόρασης παιδικού δωματίου από άριστης ποιότητας και κατασκευής μελαμίνη σε λευκό δρυς χρώμα. Στο κέντρο διαθέτει 2 ευρύχωρα συρτάρια σε μωβ χρώμα που μπορείτε να τα χρησιμοιποιήσετε για πολλ..

145,00€

Έπιπλο TV/μπουφές "NUMERO" σε λευκό-πράσινο χρώμα 120x42x60

Έπιπλο τηλεόρασης παιδικού δωματίου από άριστης ποιότητας και κατασκευής μελαμίνη σε λευκό δρυς χρώμα. Στο κέντρο διαθέτει 2 ευρύχωρα συρτάρια σε πράσινο χρώμα που μπορείτε να τα χρησιμοιποιήσετε για ..

145,00€

Έπιπλο TV/μπουφές "NUMERO" σε λευκό-ροζ χρώμα 120x42x60

Έπιπλο τηλεόρασης παιδικού δωματίου από άριστης ποιότητας και κατασκευής μελαμίνη σε λευκό δρυς χρώμα. Στο κέντρο διαθέτει 2 ευρύχωρα συρτάρια σε ροζ χρώμα που μπορείτε να τα χρησιμοιποιήσετε για πολλ..

145,00€