Κιόσκι - klikareto.com | έπιπλα εσωτερικού και εξωτερικού χώρου, έπιπλα γραφείου, είδη σπιτιού σε μεγάλες προσφορές

Κιόσκι

Κιόσκι

Μία σημαντική προσθήκη, η οποία μπορεί να δώσει μία ξεχωριστή πινελιά στον εξωτερικό σας χώρο είναι τα κιόσκια. Τα κιόσκια είναι μία εξαιρετική επιλογή για να διαμορφώσετε ένα όμορφο περιβάλλον για εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Εφόσον το επιτρέπει ο χώρος σας κοσμήστε τον με κιόσκι δημιουργώντας μία ειδυλλιακή ατμόσφαιρα για να απολαμβάνεται στιγμές ξεκούρασης και χαλάρωσης τους θερινούς μήνες. Περιηγηθείτε  στο site μας και ανακαλύψτε κιόσκια κατασκευασμένα από διάφορα υλικά, χρώματα και μεγέθη κατάλληλα και για οικιακή και επαγγελματική χρήση.

Εμφάνιση:
Ταξινόμηση:
Κιόσκι 3x3 από μεταλλικό σκελετό με ύφασμα αδιάβροχο σε εκρού χρώμα -46%

Κιόσκι 3x3 από μεταλλικό σκελετό με ύφασμα αδιάβροχο σε εκρού χρώμα

Κίοσκι από μεταλλικό σκελετό με επένδυση από ύφασμα αδιάβροχο polyester σε εκρού χρώμα. Μία εξαιρετική επιλογή για τον κήπο σας ή τον επαγγελματικό σας χώρο. Σημείωση: Το προϊόν παραδίδεται αμοντάρισ..

73,50€ 39,90€

Κιόσκι "GAZEBO" μεταλλικό-υφασμάτινο σε λευκό χρώμα 3x3 -35%

Κιόσκι "GAZEBO" μεταλλικό-υφασμάτινο σε λευκό χρώμα 3x3

Κίοσκι από ενισχυμένο μεταλλικό σκελετό με επένδυση από ύφασμα αδιάβροχο polyester σε λευκό χρώμα. Περιλαμβάνει σάκκο μεταφοράς για εύκολη αποθήκευση και μετακίνηση. Μία εξαιρετική επιλογή για τον κήπ..

94,61€ 61,50€

Κιόσκι κήπου πτυσσόμενο μεταλλικό τετράγωνο 3x3 σε χρώμα εκρού -44%

Κιόσκι κήπου πτυσσόμενο μεταλλικό τετράγωνο 3x3 σε χρώμα εκρού

Κίοσκι από μεταλλικό σκελετό με επένδυση από ύφασμα polyester αδιάβροχο σε εκρού χρώμα. Διαθέτει βαλίτσα μεταφοράς και εύκολο άνοιγμα με ένα απλό τράβηγμα. Μία εξαιρετική επιλογή για τον κήπο σας ή το..

114,30€ 64,50€

Κιόσκι "GAZEBO" μεταλλικό-υφασμάτινο σε λευκό χρώμα 3x3 -35%

Κιόσκι "GAZEBO" μεταλλικό-υφασμάτινο σε λευκό χρώμα 3x3

Κίοσκι από ενισχυμένο μεταλλικό σκελετό με επένδυση από ύφασμα αδιάβροχο polyester σε λευκό χρώμα. Περιλαμβάνει σάκκο μεταφοράς για εύκολη αποθήκευση και μετακίνηση. Μία εξαιρετική επιλογή για τον κήπ..

105,03€ 68,27€

Κιόσκι "GAZEBO PARTY" πτυσσόμενο μεταλλικό σε λευκό χρώμα 3x6 -35%

Κιόσκι "GAZEBO PARTY" πτυσσόμενο μεταλλικό σε λευκό χρώμα 3x6

Κίοσκι από μεταλλικό σκελετό με επένδυση από ύφασμα αδιάβροχο polyester σε λευκό χρώμα. Μία εξαιρετική επιλογή για τον κήπο σας ή τον επαγγελματικό σας χώρο. Σημείωση: Το προϊόν παραδίδεται αμοντάρισ..

127,60€ 82,94€

Κιόσκι "GAZEBO" μεταλλικό-υφασμάτινο σε μπεζ-μαύρο χρώμα 3x3 -35%

Κιόσκι "GAZEBO" μεταλλικό-υφασμάτινο σε μπεζ-μαύρο χρώμα 3x3

Κιόσκι από ενισχυμένο μεταλλικό σκελετό σε ανθρακί χρώμα, με επένδυση από ύφασμα polyester αδιάβροχο σε μπεζ χρώμα. Διαθέτει προστατευτική σίτα και αεραγωγό στην οροφή για να αντέχει περισσότερο στον ..

258,66€ 168,13€

Κιόσκι "GAZEBO" με διπλή οροφή σε χρώμα μπεζ  3x3x2,90 -35%

Κιόσκι "GAZEBO" με διπλή οροφή σε χρώμα μπεζ 3x3x2,90

Κιόσκι με διπλή οροφή κατασκευασμένο από ύφασμα υψηλής ποιότητας και ανθεκτικότητας σε χρώμα μπεζ. Μία κομψή επιλογή για τον προσωπικό ή τον επαγγελματικό σας χώρο καθώς θα σας χαρίσει στιγμές δροσιάς..

424,08€ 275,65€

Κιόσκι κήπου μεταλλικό σε σκούρο καφέ χρώμα 3x3 -35%

Κιόσκι κήπου μεταλλικό σε σκούρο καφέ χρώμα 3x3

Κίοσκι από μεταλλικό σκελετό με επένδυση από ύφασμα polyester αδιάβροχο σε καφέ χρώμα. Διαθέτει σωλήνα Φ60mm, πανί 240gr, κουρτίνες και κουνουπιέρες οι οποίες ασφαλίζουν με φερμουάρ σε όλες τις πλευρέ..

498,00€ 324,00€