ΠΡΟΙΟΝΤΑ
ΤΟ ΚΑΛΑΘΙ ΣΑΣ

Nτουλάπι απορροφητήρα "ELEGANCE" σε λευκό γυαλιστερό χρώμα 60x32x31

Nτουλάπι απορροφητήρα "ELEGANCE" σε λευκό γυαλιστερό χρώμα 60x32x31
Nτουλάπι απορροφητήρα "ELEGANCE" σε λευκό γυαλιστερό χρώμα 60x32x31
Ντουλάπι απορροφητήρα κατασκευασμένο από σκελετό μελαμίνης και επενδυμένο από MDF άριστης ποιότητας και ανθεκτικότητας σε λευκό γυαλιστερό χρώμα. Ένα επιτοίχιο στοιχείο σύγχρονης κατασκευής που θα εξυπηρετήσει τις ανάγκες σας. Προορίζεται για την ενσωμάτωση απορροφητήρα ώστε να εξασφαλιστεί ένας επαρκής εξαερισμός και να αποφευχθούν δυσάρεστες μυρωδιές. Μία επιλογή που θα ενισχύσει την κομψότητα και την λειτουργικότητα της κουζίνας σας, και σε συνδυασμό με το υπόλοιπο σετ της ίδιας συλλογής θα πετύχετε ένα αρμονικό και ιδανικό αποτέλεσμα.
-Στην τιμή δεν περιλαμβάνεται ο πάγκος, η κορνίζα, η μπάζα και το αρμοκάλυπτρο.

Σημείωση: Το προϊόν παραδίδεται αμοντάριστο και συσκευασμένο. Περιέχει αναλυτικές οδηγίες συναρμολόγησης. Σε περίπτωση που χρειαστείτε βοήθεια στο μοντάρισμα, το έμπειρο προσωπικό μας είναι στη διάθεση σας, να σας εξυπηρετήσει τηλεφωνικά.,

Διαστάσεις: 60x32x31 εκ.

  • ΑΠΟΘΕΜΑ: Κατόπιν παραγγελίας
  • ΚΩΔΙΚΟΣ ΠΡΟΙΟΝΤΟΣ: 800-01299
  • SKU: KEVA603114
Κατηγορία: Ντουλάπια
90.00€
Για να ενημερωθείτε για το κόστος αποστολής, τοποθετήστε το/τα προϊόντα που σας ενδιαφέρουν στο καλάθι αγορών, πατήστε αγορά και συμπληρώστε μόνο το τελευταίο πεδίο που αναφέρεται στο νόμο-περιοχή. Το σύστημα θα σας ενημερώσει απευθείας για το κόστος αποστολής, για οτιδήποτε χρειαστείτε μπορείτε να μας καλέσετε στο 23820-22137.