ΜΕΝΟΥ
ΜΕΝΟΥ

Φοιτητικό σετ 3τμχ καναπές/κρεβάτι-έπιπλο tv-τραπέζι σαλονιού

Φοιτητικό σετ 3τμχ καναπές/κρεβάτι-έπιπλο tv-τραπέζι σαλονιού
-42%
Φοιτητικό σετ 3τμχ καναπές/κρεβάτι-έπιπλο tv-τραπέζι σαλονιού
Φοιτητικό σετ 3τμχ καναπές/κρεβάτι-έπιπλο tv-τραπέζι σαλονιούΕίσαι φοιτητής και ψάχνεις τα έπιπλα πο... Διαβάστε περισσότερα
  • : Εξαντλήθηκε
  • Κατασκευαστής: klikareto
  • Κωδικός Προϊόντος: 001-00249
Τιμή ανα Τεμάχιο: 439.90€
761.70€
(H τιμή συμπεριλαμβάνει ΦΠΑ)
Credit module TBI Bank RO 1.0.13

Φοιτητικό σετ 3τμχ καναπές/κρεβάτι-έπιπλο tv-τραπέζι σαλονιού

Είσαι φοιτητής και ψάχνεις τα έπιπλα που θα διακοσμήσουν το νέο σου σπίτι; Σου έχουμε τις ιδανικές επιλογές για το νέο σου ξεκίνημα. Έχουμε επιλέξει τρία μοναδικά στοιχεία για να σου προτείνουμε. Το έπιπλο, στο οποίο θα περάσεις τον περισσότερο χρόνο, όσο είσαι στο σπίτι, είναι αδιαμφισβήτητα ο καναπές. Πόσο μάλλον, όταν πρόκειται για έναν ευρύχωρο καναπέ, με αναστρέψιμη γωνία, που μετατρέπεται εύκολα σε μεγάλο διπλό κρεβάτι. Συν τοις άλλοις, διαθέτει και αποθηκευτικό χώρο που εξασφαλίζει την εργονομία και την οργάνωση. Ακόμη, το σετ περιλαμβάνει ένα τραπέζι σαλονιού, με ένα συρτάρι και έναν ακάλυπτο αποθηκευτικό χώρο, κατασκευασμένο από μελαμίνη άριστης ποιότητας και ανθεκτικότητας σε λευκό χρώμα, με φυσικές λεπτομέρειες. Τέλος, διαθέτει ένα έπιπλο τηλεόρασης, με τρία συρτάρια που έχουν επενδυθεί με φιλμ μελαμίνης, στις ίδιες χρωματικές αποχρώσεις με το τραπεζάκι. Το σετ ακολουθεί νεανικές και μοντέρνες γραμμές, δημιουργώντας ένα στυλάτο και αρμονικό αποτέλεσμα. Το σαλόνι του φοιτητικού σπιτιού πρόκειται να είνα cozy και αρκετά εντυπωσιακό, τραβώντας όλα τα βλέμματα, ενώ παράλληλα θα προσφέρει την άνεση και την αναπαυτικότητα που αποζητάτε.



Σημείωση: Το προϊόν παραδίδεται αμοντάριστο και συσκευασμένο. Περιέχει αναλυτικές οδηγίες συναρμολόγησης. Σε περίπτωση που χρειαστείτε βοήθεια στο μοντάρισμα, το έμπειρο προσωπικό μας είναι στη διάθεση σας, να σας εξυπηρετήσει τηλεφωνικά.

Διαστάσεις: Καναπές: 222x146x(82+64)x89 εκ.
 Κρεβάτι: 200x146x45 εκ.

Τραπέζι σαλονιού: 100x59x40 εκ.

Έπιπλο tv: 120x42x52 εκ.


Χαρακτηριστικά
Μήκος στημένο
Όγκος 1.12
Πλάτος στημένο
Ύψος στημένο