ΠΡΟΙΟΝΤΑ
ΤΟ ΚΑΛΑΘΙ ΣΑΣ

Όροι Χρήσης Προωθητικών Ενεργειών

Όροι χρήσης προωθητικής ενέργειας: Δωρεάν Μεταφορικά

Η εταιρεία klikareto προσφέρει ΔΩΡΕΑΝ μεταφορικά σε όλη την ηπειρωτική Ελλάδα για αγορές άνω των 499€ από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα.

1/9/2020: Η προωθητική ενέργεια, για δωρεάν μεταφορικά (αφορά παραγγελίες άνω των 499€) και ισχύει σε όλα τα προϊόντα του ηλεκτρονικού μας καταστήματος.
Η προωθητική ενέργεια ισχύει από 1/9/2020 έως και 30/9/2020 (παραγγελίες που καταχωρήθηκαν στο σύστημά μας από τις 1/9/2020 και με εξόφληση παραγγελίας μέχρι και 30/9/2020) ή μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων. Τέλος, αφορά μόνο τα ετοιμοπαράδοτα προϊόντα.
Το κουπόνι αφορά μόνο ηλεκτρονικές παραγγελίες και όχι τηλεφωνικές. (Μπορείτε να εισάγετε τον Ταχυδρομικό Κώδικα "ΤΚ" στο καλάθι και το σύστημα θα σας ενημερώσει άμεσα εάν ο ΤΚ εμπίπτει στα δωρεάν μεταφορικά).
Τα δωρεάν μεταφορικά, αφορούν μόνο τον τρόπο αποστολής (παράδοση επί πεζοδρομίου) σε όλη την Ηπειρωτική Ελλάδα και καλύπτουν την πρωτεύουσα του εκάστοτε νομού καθώς και κάποιες μεγάλες πόλεις (για τις υπόλοιπες εκτός κέντρου πόλεων περιοχές υπάρχει ανάλογη χρέωση προώθησης στον τελικό προορισμό).
Για να ισχύει η δωρεάν μεταφορά πρέπει η ημερομηνία παραγγελίας & εξόφλησης να είναι εντός χρονικού ορίου, για το οποίο ισχύει η προσφορά. Η υπηρεσία μεταφοράς παρέχεται μόνο από το δίκτυο συνεργατών μας.
Σε περίπτωση υπαναχώρησης της παραγγελίας σας, θα χρεωθείτε με κόστος μεταφοράς από και προς της αποθήκη μας. Η αξία της δωρεάν μεταφοράς δεν ανταλλάσσεται με χρήματα. Έξοδα μεταφοράς και άλλων πρόσθετων υπηρεσιών δεν επιστρέφονται.
Η παράδοση των προϊόντων δεν περιλαμβάνει υπηρεσίες συναρμολόγησης και ανεβάσματος σε όροφο.
Η άνω προωθητική ενέργεια δεν μπορεί να συνδυαστεί με άλλες προωθητικές ενέργειες που τυχόν τρέχουν την ίδια χρονική περίοδο.

Όροι χρήσης προωθητικής ενέργειας: Κουπόνι -50% στα Μεταφορικά

Η εταιρεία Klikareto.com προσφέρει -50% ΕΚΠΤΩΣΗ στα μεταφορικά σε όλη την Ελλάδα για αγορές άνω των 149€ από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα.

27/7/2020: Η προωθητική ενέργεια (κουπόνι με κωδικό 50SHIPPING), για -50% έκπτωση στα μεταφορικά, ισχύει σε όλα τα προϊόντα του ηλεκτρονικού μας καταστήματος.
Η προωθητική ενέργεια ισχύει από 27/7/2020 έως και 31/8/2020 ή μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων. Τέλος, αφορά μόνο τα ετοιμοπαράδοτα προϊόντα.
Απαραίτητη προϋπόθεση για να εφαρμοστεί η έκπτωση είναι η χρήση του κουπονιού 50SHIPPING κατά τη διαδικασία αγοράς του προϊόντος από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα. Το κουπόνι αφορά μόνο ηλεκτρονικές παραγγελίες και όχι τηλεφωνικές. Το κουπόνι 50SHIPPING ισχύει μόνο για παραστατικό απόδειξης και όχι τιμολογίου.

Για να ισχύει η έκπτωση στα μεταφορικά πρέπει η ημερομηνία παραγγελίας να είναι εντός χρονικού ορίου ισχύς του εκπτωτικού κουπονιού 50SHIPPING, για το οποίο ισχύει η προσφορά. Η υπηρεσία μεταφοράς παρέχεται μόνο από το δίκτυο συνεργατών μας.

Σε περίπτωση υπαναχώρησης της παραγγελίας σας, θα χρεωθείτε με κόστος μεταφοράς από και προς την αποθήκη μας. Το μέρος του ποσού των δωρεάν μεταφορικών δεν ανταλλάσσεται με χρήματα. Έξοδα τυχόν πρόσθετων υπηρεσιών δεν επιστρέφονται.

Η παράδοση των προϊόντων δεν περιλαμβάνει υπηρεσίες συναρμολόγησης και ανεβάσματος σε όροφο. Η άνω προωθητική ενέργεια δεν μπορεί να συνδυαστεί με άλλες προωθητικές ενέργειες που τυχόν τρέχουν την ίδια χρονική περίοδο.Περιορισμός ευθύνης

Η ΑΦΟΙ Ε. ΜΑΥΡΟΠΟΥΛΟΙ Ο.Ε στα πλαίσια της καλής πίστης και της συνεχούς προσπάθειας για την άρτια παροχή υπηρεσιών δεσμεύεται ως προς την ποιότητα, την πληρότητα και την εγκυρότητα των πληροφοριών που παρατίθενται στο παρόν κουπόνι, τόσο όσον αφορά τα ακριβή στοιχεία που εκτίθενται όσο και των παρεχομένων, από το ηλεκτρονικό κατάστημά της, υπηρεσιών, υπό την επιφύλαξη τυχόν τεχνικών λαθών, που δεν μπορούν να προβλεφθούν ή έχουν προκύψει ακούσια ή λόγω διακοπών λειτουργίας της ιστοσελίδας εκ λόγων ανωτέρας βίας.Τροποποίηση των όρων του παρόντος

Η ΑΦΟΙ Ε. ΜΑΥΡΟΠΟΥΛΟΙ Ο.Ε διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιεί μονομερώς ή να ανανεώνει τους παρόντες όρους και τις προϋποθέσεις των συναλλαγών, που γίνονται μέσω του ηλεκτρονικού της καταστήματος, σύμφωνα με τις ανάγκες της, τα συναλλακτικά ήθη και τη νομοθεσία. H τροποποίηση ή ανανέωση θα ισχύει από την στιγμή που θα ενημερωθεί σχετικά το παρόν κείμενο για οποιαδήποτε αλλαγή. Η ΑΦΟΙ Ε. ΜΑΥΡΟΠΟΥΛΟΙ Ο.Ε δεν αναλαμβάνει την υποχρέωση να ενημερώνει τους χρηστές για τυχόν τροποποιήσεις καθώς και για οποιαδήποτε αλλαγή, μέσω από την ιστοσελίδα του παρόντος ηλεκτρονικού καταστήματος. Συνεπώς, οι παρόντες όροι χρήσης μπορεί να αναθεωρούνται και να ενημερώνονται οποιαδήποτε στιγμή και χωρίς προειδοποίηση. Οι χρήστες της ιστοσελίδας της ΑΦΟΙ Ε. ΜΑΥΡΟΠΟΥΛΟΙ Ο.Ε παρακαλούνται να ελέγχουν ανά τακτά χρονικά διαστήματα τους εν λόγω όρους για τυχόν αλλαγές, καθώς η συνεχής χρήση της παρούσης ιστοσελίδας συνεπάγεται ότι αποδέχονται όλες τις ενδεχόμενες τροποποιήσεις αυτών. Διευκρινίζεται ότι η αλλαγή όρων δεν καταλαμβάνει παραγγελίες τις οποίες έχετε ήδη κάνει.